Донька дуже любить “Кіндер-сюрпризи”, тому зробила на її день народження незвичайний торт: чізкейк з малиною і шоколадними яйцями

Дитячі товари від Ferrero надзвичайно популярні в багатьох країнах. «Кіндер-сюрприз» любить майже кожен ласун, незалежно від віку. Оскільки це улюблені ласощі моєї дочки, я придумала цікавий десерт з шоколадними яйцями. Це торт-чізкейк, в якому ховаються два солодких сюрпризу, які стають видні тільки при розрізуванні. Рецептом цього десерту я і хочу поділитися з усіма.

Що для цього потрібно

Щоб приготувати цей торт, ви будете потребувати в наступному.

Для основи десерту:

  • 400 г фундука, цільного;
  • 150 г молочного шоколаду, розтопленого.

Для вершково-сирного крему:

  • 900 г вершкового сиру;
  • 1 столова ложка ванільного екстракту;
  • опціонально: 5 аркушів желатину.

Додатково:

  • 300 г свіжої малини;
  • 2 столові ложки малинового джему;
  • 10 шоколадних яєць;
  • жменю великих ягід малини для прикраси
  • 5 кульок ожинового морозива.

Для шоколадного соусу:

  • 100 г коричневого цукру;
  • 250 мл води;
  • 120 г несолодкого порошку какао;
  • 2 шоколадних яйця.

Як зробити основу

По-перше, фундук має бути обсмаженою. Для цього помістіть горіхи в духовку на деко, застелене папером, і підсмажуйте їх на протязі десяти хвилин при 180 °C при нагріванні з усіх боків. За цей час рекомендується розтопити молочний шоколад.

Потім використовуйте тканину, щоб видалити плівки з смажених горіхів. Після цього покладіть пергамент у форму для випічки, додайте в неї фундук і розподіліть рівномірно розтоплений шоколад. Дозвольте суміші повністю застигнути.

У сусіда всюди в городі закопані чаші з пивом: це пастки для шкідників
Тельці схожі на Чубакка: які герої “Зоряних воєн” уособлюють кожен знак
Перетягування канату та інші важливі тренування для собак старше 7 років

Як зробити сирну масу

Змішайте вершковий сир з ванільним ароматизатором до утворення кремоподібної маси. Щоб торт залишався щільним, бажано додати в нього п’ять аркушів желатину. Помістіть отриману масу у форму для випічки поверх застиглого шоколаду.

Як зробити сюрприз всередині торта

Змішайте малину з джемом і подрібнити все виделкою. Шоколадні яйця розділіть на половинки і заповніть чотири з них малиновою сумішшю.

Нагрійте ніж і проведіть їм по краях чотирьох половинок яйця, потім складіть їх разом.

Петрів піст в 2020 році – з 15 червня до 11 липня: про що повинні пам’ятати віруючі
Пляшка з гарячою водою: фахівець поділився способом заснути в жарку ніч
Прогулянки на повітрі після вечері: як працювати над своїм тілом, поки закриті зали

Втисніть в сирну масу, складену у форму, заповнені яйця.

Помістіть 5 половинок шоколадних яєць між зануреними наповненими і вдавлюють їх в торт, поки вони не поринуть краями догори. Після цього охолоджуйте десерт близько чотирьох годин.

Як прикрасити десерт зовні

Покладіть по кульці ожинового морозива в кожну що залишилася половинку яйця і закрийте ними заготовки на поверхні десерту.

Потім прикрасьте торт малиною і порізаним фундуком.

Для приготування шоколадного соусу в першу чергу закип’ятіть воду. Розмішайте в ній цукор, додайте порошок какао і, помішуючи, дайте суміші трохи охолонути. Після цього розкришите 2 шоколадних яйця в неї і дайте їм розплавитися. Змішайте все ще раз, щоб вийшов однорідний шоколадний соус. Після подачі ви можете полити їм закриті яйця на поверхні десерту, щоб їх верхня частина розплавилася і відкрилося знаходиться в них ожинове морозиво.

Такий торт не тільки ідеальний притягальний десерт для дитячого дня народження. Більшість дорослих також будуть в захваті від цих ласощів. Тому я рекомендую готувати його на будь-яке свято. Можна з упевненістю сказати, що байдужих за столом не залишиться.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code