Від батату до супів: ідеї робочих обідів і перекусів, які не вимагають зберігання в холодильнику

Приносити свій власний обід на роботу може бути більш здоровим варіантом, ніж харчуватися в місцевому буфеті або замовляти напівфабрикати. Але приготувати їжу заздалегідь теж не так-то просто. Адже в деяких випадках у вас може не бути доступу до холодильника. Якщо зараз ви знаходитесь в пошуках швидких і поживних закусок, то зверніть увагу на ці поради!

Запечений солодкий картопля

Солодкий картопля дуже смачний і дуже ситний. Однієї думки про нього досить, щоб зголодніти. Все що вам потрібно зробити, це підсмажити пару батат і залишити їх на ніч у холодильнику.

Ви можете додати різні начинки – петрушку, цибулю, часник, нут. Цю їжу легко приготувати, вона надовго наповнить організм енергією і почуттям ситості. Більш того, картопля в холодному вигляді така ж смачна, як і в гарячому.

Макаронний салат з тунцем і овочами

Ви можете приготувати салат і залишити його в холодильнику на кілька годин, перш ніж приступити до роботи. Переконайтеся, що ви збагачуєте свій салат як можна великою кількістю вітамінних інгредієнтів! При бажанні додайте в блюдо, цукіні, картопля, морква.

Використовувані продукти:

«Я знаю, що ви відмовитеся, але …»: ця фраза завжди допоможе досягти бажаного
Актори серіалу “Офіс” повідали про улюблених епізодах в честь 15-річчя шоу
“Ягоди – в холодильнику, апельсини – на столі”: де зберігати овочі і фрукти
  • 230 г макаронних виробів;
  • 150 г консервованого тунця;
  • 100-200 г зеленого горошку;
  • 2 стебла селери;
  • 50 мл сметани або майонезу;
  • 50 мл грецького йогурту;
  • нарізаний червоний лук, сушений кріп.

Приготуйте локшину відповідно до інструкції на упаковці, відкладіть. У велику миску, додайте нарізану цибулю і селеру, горох, приготовлену пасту і рибу. Акуратно перемішайте. В окремій ємності змішайте майонез і грецький йогурт. Отриманим соусом заправте практично готовий салат. Охолоджуйте 30-40 хвилин.

Швидко і просто! Рецепти дієтичних супів

Гаспачо – традиційний іспанський суп, який зазвичай подають холодним. Частування роблять із соковитих помідорів, томатної пасти, болгарського перцю. Всі інгредієнти перемішують в блендері, приправляють часниковим порошком, лимонним соком, дрібно нарізаним базиліком.

Що ще можна приготувати? Вершковий крем-суп з цвітної капусти та картоплі. Хрусткі суцвіття і кубики картоплі попередньо відваріть, збийте в кухонному комбайні. Залийте молоком, овочевим бульйоном. В якості додаткових інгредієнтів використовуйте тертий сир, зелений лук.

Як тільки ви приготуєте перше блюдо, вилийте апетитну рідина в термос. Цей ланч простий, поживний і дуже смачний. Не забудьте додатково підготувати кілька тостів. Хліб можна розкришити і прикрасити отриманими грінками ароматний суп.

Бутерброд з арахісовим маслом і желе

Це незвичайний бутерброд з арахісовим маслом і желе. Ви хочете споживати смачну їжу, яка також корисна для здоров’я? Класичний бутерброд з дитинства може стати ще краще. Арахісове масло і солодке желе чудово поєднуються зі склянкою молока.

Для цього рецепта вам знадобиться білий хліб, органічне арахісове масло і желе. Ви навіть можете зробити свій власний варення замість того, щоб використовувати придбаний в магазині продукт. Для більшої поживності додайте насіння чіа в свій бутерброд.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

code